Senior Firefighter Ethan Hall ((Olivia_Hughes))

Moderators: Command Staff, High Command Staff

Locked
Ethan_Hall
Senior Firefighter
Senior Firefighter
Posts: 4
Joined: Tue May 07, 2019 6:02 pm
Nume forum RO-RP: PandaGaming

Senior Firefighter Ethan Hall ((Olivia_Hughes))

Post by Ethan_Hall » Tue May 07, 2019 6:21 pm

-
Image
Biroul de Reintegrări
-
De ce doriți să vă reintegrați în cadrul Los Santos Fire Department?
 • Doresc sa ma reintegrez in cadrul Los Santos Fire Department deoarece am rezolvat problemele pe care le aveam cu familia mea, si am trecut peste cele intamplate. In momentul de fata sunt capabil sa indeplinesc orice cerinta ceruta de departament, si sunt gata de munca. Doresc sa reintru in serviciul orasului deoarece consider ca aici imi este locul, si acest lucru va fi pana cand o sa intru la pensie. Doresc sa ajut orasul, deoarece, daca nu il ajutam noi, serviciile publice, atunci cine? Vietile oamenilor stau in mainile noastre, iar acest lucru ar trebui sa fie un lucru de mandrie pentru fiecare membru al acestui departament.

Ce anume plănuiți să faceți în continuare?
 • In momentul de fata astept decizia dumneavoastra asupra cererii mele de reintegrare. Pe viitor, daca o sa fiu acceptat, doresc sa imi imbunatatesc cunostintele, sa particip la toate cursurile disponibile, si sa ajut unde este nevoie. Doresc sa invat cat mai multe lucruri, deoarece o zi in care nu am invatat nimic, este o zi pierduta. Sunt o persoana increzatoare in propriile forte, si consider ca am foarte multe lucruri de invatat de la angajatii cu o vechime mult mai mare din cadrul acestui departament.


(( De ce doriți să reveniți în cadrul Los Santos Fire Department? ))
 • Doresc sa revin in cadrul factiunii deoarece o vad o factiune foarte ok pentru jucatorii de pe server, cel putin jucatorilor care au cunostinte in acest domeniu, deoarece aceasta factiune necesita un nivel minim de cunostinte in domeniul medical. Doresc sa revin datorita membrilor factiunii, deoarece inca cunosc cativa, si stiu ca aceasta factiune intotdeauna a fost formata din jucatori buni, si din punct de vedere al Roleplay-ului dar si din punct de vedere al comportamentului. Am revenit pe comunitate datorita acestei factiuni, in care doresc sa filmez seriile pe care urmeaza sa le am pe canalul meu de Youtube.


(( Credeți că puteți aduce o schimbare? Dacă da, detaliază. ))
 • Fiecare putem sa aducem o schimbare in felul nostru. Eu, din punctul meu de vedere, consider ca pot sa fiu un exemplu, si sa ajut alte persoane, prin felul meu de a juca, si spun asta din experienta anterioara, cand am putut sa ajut fiecare jucator din factiune care mi-a cerut ajutorul legat de acest domeniu.

 • Ați fost demis(ă) neonorabil?: Da.
 • (( Dacă da, detaliază motivul demiterii și motivația ta de a reveni )): Inactivitate neanuntata. Nu am putut sa mai intru pe server, nici pe laptop, deoarece am avut o perioada foarte grea, in sensul ca am fost foarte ocupat.
 • Menționați orice ocupație pe care ați avut-o de la demisie până în data de astăzi: M-am ocupat de problemele personale.
 • (( Poză needitată MyStats: ACCES de pe toate conturile (faceți album)
 • (( Poză needitată /stats: ACCES de pe contul de pe care aplicați

Aveline_Dupont
Fire Assistant Chief
Fire Assistant Chief
Posts: 285
Joined: Wed Dec 12, 2018 9:47 pm
Nume forum RO-RP: MiNa

Re: Senior Firefighter Ethan Hall ((Olivia_Hughes))

Post by Aveline_Dupont » Tue May 07, 2019 6:48 pm

Image
LOS SANTOS FIRE DEPARTMENT
BIROUL DE REINTEGRARI

 • Către domnul Ethan Hall,

  ÎNŞTIINŢARE DESPRE REINTEGRARE

  Dorim să vă informăm că am primit cererea dumneavoastră de reintegrare în cadrul departamentului și, odată cu expedierea acestei scrisori, deliberările au început pentru a stabili dacă vă veți putea reîntoarce în departament, și dacă da, cu ce poziție.

  Vă rog să așteptați un răspuns din partea conducerii Los Santos Fire Department. Un verdict pentru o cerere de reintegrare este dat, în medie, între 24 de și 48 de ore, însă vă rog să așteptați chiar și 72 de ore, deoarece acest lucru se poate aplica în cazuri speciale.


Cu sinceritate,
Deputy Chief Aveline Dupont
Los Santos Fire Departament


Aveline_Dupont
Fire Assistant Chief
Fire Assistant Chief
Posts: 285
Joined: Wed Dec 12, 2018 9:47 pm
Nume forum RO-RP: MiNa

Re: Senior Firefighter Ethan Hall ((Olivia_Hughes))

Post by Aveline_Dupont » Wed May 08, 2019 9:45 pm

Image
LOS SANTOS FIRE DEPARTMENT
BIROUL DE REINTEGRARI

 • Către domnul Ethan Hall,

  ÎNŞTIINŢARE DESPRE REINTEGRARE

  Dorim să vă informăm că discuțiile cu privire la cererea dumneavoastră de reintegrare în departament au luat sfârșit.
  În urma unei discuţii, membrii High Command Staff si Command Staff au decis să vă accepte cererea şi să vă permită să vă reintegraţi cu rangul de Senior Firefighter. Bine ați revenit!Cu sinceritate,
Deputy Chief Aveline Dupont

Los Santos Fire Departament


Locked